Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACATION MODE IN CROATIA

Scroll down for English

Shirt- Arket // Skirt- H&M // Sandals- NAKD // Bag- Zara // Sunglasses – Ohmyeyes

 

Hejsan från Kroatien! Åkte på en spontan sista minuten med familjen ner till Kroatien igår och nu chillar vi för tillfället i Split. Det är sååå fint här! Och VM spirit:en är verkligen på topp här! Kommer bli en spännande final, lite roligt är det ju att jag hejar på Frankrike så jag får försöka att inte ge några tecken på det när jag kollar på matchen bland kroaterna hahah!

 

Fått en del frågor om hur det är att turista som muslim i Kroatien och vilka platser jag rekommenderar att besöka. Det är lite tidigt för mig att säga det just nu då jag bara varit här i en dag så när jag bildat mig en full uppfattning och samlat på mig nog med erfarenheter ska jag sätta mig ner och skriva ett sådant inlägg, så håll utkik efter det gott folk!

English

Hi from Croatia! Went on a spontaneous last minute trip with the family down to Croatia yesterday and now we are chilling at the moment in Split. It’s sooo nice here! And the World Cup spirit is really on top here! Will be an exciting final, a little funny that I actually want France to win the World cup while being here in Croatia. I need to not make any signs of that while I watch the game on Sunday together with the locals hahah!

I have gotten some questions about what it’s like touristing as a Muslim in Croatia and what places I recommend to visit. It’s a little early for me to say that right now when I’ve only been here for a day so when I get a full idea and collected enough of my experiences, I’ll sit down and write a post about that, so stay tuned for that peeps!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Mode

Imane Asrys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!